vakgaragebooltink_werkplaats

WERKPLAATS

In onze ruime werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw auto, zoals een servicebeurt of het vervangen van banden, remdelen of de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden en de Apk-keuring kunt u bij ons terecht. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, is ieder merk auto bij ons welkom.

Bij ons werken monteurs met jaren ervaring met alle merken auto’s. Tevens volgen zij meerdere malen per jaar trainingen en blijven hierdoor op de hoogte van de nieuwste technieken.

Wij beschikken over professionele diagnoseapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om alle merken auto’s, die zijn voorzien van moderne techniek, te onderhouden en te repareren. Dus ook met uw hybride of elektrische auto kunt u prima bij ons terecht.

In de Europese wetgeving is bepaald dat autofabrikanten verplicht zijn om technische informatie en diagnoseapparatuur vrij te geven. Deze regelgeving maakt het voor u als consument mogelijk om zelf te bepalen door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. Zelfs als uw auto nog fabrieksgarantie heeft.

Wij onderhouden uw auto, met behulp van onderhoudsschema’s, op de juiste manier waardoor de fabrieksgarantie op uw auto behouden blijft. Tevens geven wij als lid van Bovag, 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.